een toekomst
  voor onze kinderen
op het eiland
 waar ze geboren zijn

Oudercollectief

Om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over de zorgbehoevende kinderen op het eiland Terschelling is het belangrijk dat wij als collectief actief op zoek gaan naar ouders van kinderen met een beperking. Voor ouders van bijzondere kinderen is het fijn om mee te doen aan ons collectief, het is goed om met mensen te praten die dezelfde problemen ervaren. Ook is het handig om informatie met elkaar uit te wisselen over de meest uiteenlopende zaken, bijvoorbeeld over het persoonsgebonden budget of over een ziekenhuisopname van je kind.
Aan het lidmaatschap van het collectief zijn geen kosten verbonden.

Omdat niet iedereen in staat is om veelvuldig te vergaderen of omdat men hier erg tegen op ziet bestaat de mogelijkheid om actief of passief mee te doen aan het collectief. Belangrijk is wel dat wij weten wat voor zorg u op het eiland gerealiseerd wilt zien worden, dan kunnen wij in de toekomst ook hier voor strijden.

Een groot ouder collectief heeft een belangrijke stem en wordt door maatschappelijke instanties en zorgaanbieders gezien als een belangrijke gesprekspartner.
Kortom: laat uw stem horen en geef u op als deelnemer van ons oudercollectief!

Als men zich nog niet wil inschrijven bijvoorbeeld omdat men nog vragen heeft, dan kan men deze vragen vrijblijvend stellen via ons e-mail adres. Indien u liever telefonisch contact dan kan dit ook, mail ons u telefoonnummer en wij bellen u terug. Het e-mail adres vindt u op de contactpagina.