een toekomst
  voor onze kinderen
op het eiland
 waar ze geboren zijn

Thuishaven Terschelling

december 2018

Stichting Thuishaven Terschelling is opgericht in 2010 en wij zetten ons in voor een zo goed mogelijke zorg aan mensen met een beperking op Terschelling. Wij geven zelf echter geen zorg en hebben dan ook geen mensen in dienst.

Wij zetten ons in om benodigde faciliteiten te realiseren, zodat de juiste zorg op het eiland gegeven kan worden. Zo hebben wij een zorgpoly opgezet met twee kantoren en een wachtruimte en is er een dagbesteding voor kinderen die in het reguliere onderwijs niet terecht kunnen.

Daarnaast hebben wij een logeer en trainingshuis gerealiseerd waar op dit moment zes vaste bewoners een wennen aan wonen traject doorlopen. In de boerderij de Jonge Jan op Formerum wordt daarnaast ook dagbesteding aangeboden en bestaat er de mogelijkheid om te logeren met zorg.

Ben jij een (jong) volwassene met een beperking en wil jij graag leren om op jezelf te wonen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, stuur ons een mail via de contact pagina  en wij reageren zo spoedig mogelijk.

De beperking kan lichamelijk, psychisch of psychiatrisch zijn zoals een verstandelijke beperking, Autisme of ADHD. Het doel is leren om zo zelfstandig mogelijk te wonen.
Op de pagina giften en sponsering onder ANBI publiceren wij een overzicht van uitgeoefende activiteiten van Stichting Thuishaven Terschelling van de afgelopen jaren. Het laatste nieuws kunt u vinden op onze facebook pagina, de link hiervoor vindt u boven aan deze pagina.