een toekomst
  voor onze kinderen
op het eiland
 waar ze geboren zijn

Start een eigen actie voor Stichting Thuishaven Terschelling

Wilt u Stichting Thuishaven Terschelling steunen door een eigen actie te organiseren? Dat kan! Wat dacht u van een sportief evenement organiseren bij uw eigen sportvereniging? Of een veiling, buurtfeest of sponsorloop waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Thuishaven Terschelling? Met de actiewebsite Geefsamen.nl is dat nu nog makkelijker.

Via Geefsamen.nl kunt u heel gemakkelijk geld inzamelen voor Stichting Thuishaven Terschelling. U maakt eenvoudig uw eigen online actiepagina aan en nodigt u uw vrienden, familie en collega’s uit om u te steunen. Zij kunnen online hun donatie overmaken, en via de barometer kunt u precies bijhouden hoeveel geld u heeft opgehaald. Wij ondersteunen uw actie graag met promotiematerialen en aandacht op onze website. Ga dus snel naar www.geefsamen.nl om uw eigen Geefsamen-actie te starten.

Met de opbrengst van uw actie helpt Stichting Thuishaven Terschelling kinderen en jongeren met een handicap zo volwaardig mogelijk te leven.

Wat kan uw bedrijf doen?

Wilt u met uw bedrijf iets doen voor kinderen met een handicap? Uiteraard kan dat!

Stichting Thuishaven Terschelling is voor haar werk afhankelijk van giften. Uw gift is voor Stichting Thuishaven Terschelling dus zeer waardevol. Hieronder volgen enkele suggesties voor uw bedrijf. Onder bedrijfsacties kunt u zien wat andere bedrijven al ondernomen hebben.

Steun een specifiek project

Wellicht is het voor uw bedrijf interessant om een specifiek project te steunen op uw vakgebied of in uw omgeving. Voorbeelden van onze projecten vindt u onder projecten. Uiteraard kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden om een project te vinden dat bij u en uw bedrijf past.

Stel een naamfonds op

U kunt binnen Stichting Thuishaven Terschelling ook een naamfonds instellen. Met de middelen uit dit fonds, dat de naam draagt van uw bedrijf, steunen wij dan projecten die voldoen aan de criteria die u daarvoor hebt gesteld. U stelt de voorwaarden, wij voeren het in uw naam uit. Zo geeft u structurele steun aan de projecten die passen bij uw bedrijf. Lees meer over het oprichten van een naamfonds.

Acties of evenementen

U kunt een bedrijfsactie op verschillende manieren invullen. Alle initiatieven, groot of klein, met het doel Stichting Thuishaven Terschelling financieel te steunen zijn meer dan welkom. Wellicht ontvangt u bij een afscheid binnen uw bedrijf liever een donatie ten behoeve van Stichting Thuishaven Terschelling in plaats van cadeaus? Of wilt u ons helpen in het communiceren van onze boodschap? Wij wisselen graag van gedachten over de mogelijkheden.